Fälgar i Skillingaryd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skillingaryd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skillingaryd. Om du befinner dig i eller i närheten av Skillingaryd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skillingaryd. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skillingaryd.
Annons:

Fälgar i Skillingaryd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skillingaryd.

Oscarssons Bil o. Däckservice
Fabriksg. 21
568 31 Skillingaryd


Magnus Bil AB
Smålandsg. 1
568 30 SKILLINGARYD


Chromefälgar i Sverige AB
Båramov. 2
568 31 Skillingaryd


Motorcentrum I Skillingaryd AB
N. Trädgårdsg. 18
568 31 Skillingaryd

Annons:

Begagnade fälgar i Skillingaryd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skillingaryd. För att ta reda på vilka däckföretag i Skillingaryd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skillingaryd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skillingaryd

I Skillingaryd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skillingaryd.

Skillingaryd är en tätort i Småland. Centralort i Vaggeryds kommun, Jönköpings län, tillsammans med Vaggeryd. De kommunala förvaltningarna är uppdelade mellan de båda orterna. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar, HNJ. Den blev i sin helhet klar 1882.

Yta: 377,86 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skillingaryd om du vill veta mer om Skillingaryd som inte handlar om fälgar.

I Skillingaryd fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skillingaryd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: