Fälgar i Sommen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sommen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sommen. Om du befinner dig i eller i närheten av Sommen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sommen. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sommen.
Annons:

Fälgar i Sommen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sommen.

Sommens Däck Och Allservice
Arlastigen 12
573 61 SOMMEN

Annons:

Begagnade fälgar i Sommen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sommen. För att ta reda på vilka däckföretag i Sommen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sommen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sommen

I Sommen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sommen.

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sommen om du vill veta mer om Sommen som inte handlar om fälgar.

I Sommen fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sommen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: