Fälgar i Taberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Taberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Taberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Taberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Taberg. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Taberg.
Annons:

Fälgar i Taberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Taberg.

Skrotfrag i Jönköping
Målöv. 11
562 42 Taberg


Dalens Bilverkstad AB
Bergslagsv. 7
562 42 Taberg


Leffes Bilservice I Taberg AB
Ladugårdsg. 2
562 42 Taberg


Tabergs Bilskrot AB
Målöv. 20
562 42 Taberg

Annons:

Begagnade fälgar i Taberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Taberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Taberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Taberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Taberg

I Taberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Taberg.

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Här kan du också läsa mer om Taberg om du vill veta mer om Taberg som inte handlar om fälgar.

I Taberg fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Taberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: