Fälgar i Tenhult

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tenhult - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tenhult. Om du befinner dig i eller i närheten av Tenhult och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tenhult. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tenhult.
Annons:

Fälgar i Tenhult

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tenhult.

Autotec i Tenhult AB
Häljarydsv. 20
560 31 TENHULT

Annons:

Begagnade fälgar i Tenhult

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tenhult. För att ta reda på vilka däckföretag i Tenhult som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tenhult rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tenhult

I Tenhult fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tenhult om du vill veta mer om Tenhult som inte handlar om fälgar.

I Tenhult fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tenhult som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: