Fälgar i Vrigstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vrigstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vrigstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Vrigstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vrigstad. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vrigstad.
Annons:

Fälgar i Vrigstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vrigstad.

C M F-Bilservice AB
Blommedal
570 03 VRIGSTAD


Dannys Garage
Gästgivareg. 10 B
570 03 VRIGSTAD


Maxxtuning AB
Gästgivareg. 17
570 03 VRIGSTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Vrigstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vrigstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Vrigstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vrigstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vrigstad

I Vrigstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vrigstad.

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vrigstad om du vill veta mer om Vrigstad som inte handlar om fälgar.

I Vrigstad fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vrigstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: