Fälgar i Ankarsrum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ankarsrum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ankarsrum. Om du befinner dig i eller i närheten av Ankarsrum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ankarsrum. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ankarsrum.
Annons:

Fälgar i Ankarsrum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ankarsrum.

Com4Tires
Östantorp 141
593 71 ANKARSRUM

Annons:

Begagnade fälgar i Ankarsrum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ankarsrum. För att ta reda på vilka däckföretag i Ankarsrum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ankarsrum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ankarsrum om du vill veta mer om Ankarsrum som inte handlar om fälgar.

I Ankarsrum fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ankarsrum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: