Fälgar i Bergkvara

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bergkvara - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bergkvara. Om du befinner dig i eller i närheten av Bergkvara och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bergkvara. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bergkvara.
Annons:

Fälgar i Bergkvara

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bergkvara.

Liljas Personbilar AB
Kungsvägen 63
385 40 Bergkvara

Annons:

Begagnade fälgar i Bergkvara

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bergkvara. För att ta reda på vilka däckföretag i Bergkvara som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bergkvara rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bergkvara

I Bergkvara fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bergkvara.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bergkvara om du vill veta mer om Bergkvara som inte handlar om fälgar.

I Bergkvara fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bergkvara som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: