Fälgar i Borgholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Borgholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Borgholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Borgholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Borgholm. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Borgholm.
Annons:

Fälgar i Borgholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Borgholm.

CS Bilservice AB
Hammarv. 8
387 35 Borgholm


Liljas Personbilar AB
Storgatan 41
387 34 Borgholm


Vianor
Per Lindströms v. 11
387 35 Borgholm


Borgholms Däckservice
Per Lindströms v. 11
387 35 Borgholm

Annons:

Begagnade fälgar i Borgholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Borgholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Borgholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Borgholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Borgholm

I Borgholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borgholm om du vill veta mer om Borgholm som inte handlar om fälgar.

I Borgholm fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Borgholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: