Fälgar i Emmaboda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Emmaboda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Emmaboda. Om du befinner dig i eller i närheten av Emmaboda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Emmaboda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Emmaboda.
Annons:

Fälgar i Emmaboda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Emmaboda.

Liljas Personbilar AB
Granitvägen 2
361 31 Emmaboda

Annons:

Begagnade fälgar i Emmaboda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Emmaboda. För att ta reda på vilka däckföretag i Emmaboda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Emmaboda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Emmaboda

I Emmaboda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Emmaboda.

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan du också läsa mer om Emmaboda om du vill veta mer om Emmaboda som inte handlar om fälgar.

I Emmaboda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Emmaboda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: