Fälgar i Färjestaden

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Färjestaden - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Färjestaden. Om du befinner dig i eller i närheten av Färjestaden och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Färjestaden. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Färjestaden.
Annons:

Fälgar i Färjestaden

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Färjestaden.

Roger Bilel & Service AB
Storg. 121 D
386 35 Färjestaden


Lorenssons Metall & Bilskrot AB
Gjuteriv. 10
386 90 FÄRJESTADEN


Däckteam
Brofästet Öland 7
386 31 Färjestaden


Däck-Roy
Brofästet Öland 7
386 31 Färjestaden


Ölands Bilcentrum AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Algutsrums Däck- och Bilservice Aktiebolag
Edvard Orms v. 2
386 90 FÄRJESTADEN

Annons:

Begagnade fälgar i Färjestaden

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Färjestaden. För att ta reda på vilka däckföretag i Färjestaden som eventuellt säljer begagnade fälgar i Färjestaden rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färjestaden om du vill veta mer om Färjestaden som inte handlar om fälgar.

I Färjestaden fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Färjestaden som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: