Fälgar i Gamleby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Gamleby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Gamleby. Om du befinner dig i eller i närheten av Gamleby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Gamleby. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Gamleby.
Annons:

Fälgar i Gamleby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Gamleby.

Richards Bilservice AB
Hamnen 3
594 32 Gamleby


Däckteam
Flisv. 1
594 31 GAMLEBY


Björnsholms Bildemo
G. Vida By 5
594 93 GAMLEBY


Rolfs Däckservice AB
Flisvägen
594 31 GAMLEBY


Gamleby Däck & Motorcentrum AB
Odensviv. 1
594 32 Gamleby

Annons:

Begagnade fälgar i Gamleby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Gamleby. För att ta reda på vilka däckföretag i Gamleby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Gamleby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Gamleby

I Gamleby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gamleby om du vill veta mer om Gamleby som inte handlar om fälgar.

I Gamleby fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Gamleby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: