Fälgar i Gunnebo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Gunnebo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Gunnebo. Om du befinner dig i eller i närheten av Gunnebo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Gunnebo. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Gunnebo.
Annons:

Fälgar i Gunnebo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Gunnebo.

Gunnebo Däck & Svets
Dalsv. 33 A
593 75 GUNNEBO

Annons:

Begagnade fälgar i Gunnebo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Gunnebo. För att ta reda på vilka däckföretag i Gunnebo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Gunnebo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Gunnebo

I Gunnebo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Gunnebo.

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånarantal: 938, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gunnebo om du vill veta mer om Gunnebo som inte handlar om fälgar.

I Gunnebo fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Gunnebo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: