Fälgar i Högsby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Högsby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Högsby. Om du befinner dig i eller i närheten av Högsby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Högsby. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Högsby.
Annons:

Fälgar i Högsby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Högsby.

Statoil 1-2-3 Högsby
Kyrkog. 41
579 33 HÖGSBY


Roja Bildelar AB
Växjöv. 5
579 33 HÖGSBY

Annons:

Begagnade fälgar i Högsby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Högsby. För att ta reda på vilka däckföretag i Högsby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Högsby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Högsby

I Högsby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Högsby.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan du också läsa mer om Högsby om du vill veta mer om Högsby som inte handlar om fälgar.

I Högsby fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Högsby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: