Fälgar i Hultsfred

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hultsfred - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hultsfred. Om du befinner dig i eller i närheten av Hultsfred och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hultsfred. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hultsfred.
Annons:

Fälgar i Hultsfred

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hultsfred.

Magnussons Däckservice AB/Däckpartner
Storg. 145
577 34 HULTSFRED


Euromaster
Verkstadsg. 4
577 39 Hultsfred

Annons:

Begagnade fälgar i Hultsfred

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hultsfred. För att ta reda på vilka däckföretag i Hultsfred som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hultsfred rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hultsfred.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hultsfred om du vill veta mer om Hultsfred som inte handlar om fälgar.

I Hultsfred fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hultsfred som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: