Fälgar i Orrefors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Orrefors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Orrefors. Om du befinner dig i eller i närheten av Orrefors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Orrefors. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Orrefors.
Annons:

Fälgar i Orrefors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Orrefors.

Bertilssons Däckservice
Brinkliden 42
380 40 ORREFORS

Annons:

Begagnade fälgar i Orrefors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Orrefors. För att ta reda på vilka däckföretag i Orrefors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Orrefors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Orrefors

I Orrefors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du också läsa mer om Orrefors om du vill veta mer om Orrefors som inte handlar om fälgar.

I Orrefors fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Orrefors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: