Fälgar i Söderåkra

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Söderåkra - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Söderåkra. Om du befinner dig i eller i närheten av Söderåkra och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Söderåkra. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Söderåkra.
Annons:

Fälgar i Söderåkra

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Söderåkra.

Korslycke Bil & Allservice
Ekaryd Korslycke 505
385 97 SÖDERÅKRA

Annons:

Begagnade fälgar i Söderåkra

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Söderåkra. För att ta reda på vilka däckföretag i Söderåkra som eventuellt säljer begagnade fälgar i Söderåkra rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Söderåkra

I Söderåkra fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Söderåkra.

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du också läsa mer om Söderåkra om du vill veta mer om Söderåkra som inte handlar om fälgar.

I Söderåkra fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Söderåkra som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: