Fälgar i Storebro

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Storebro - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Storebro. Om du befinner dig i eller i närheten av Storebro och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Storebro. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Storebro.
Annons:

Fälgar i Storebro

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Storebro.

Åbergs Bil & Mek HB
Vattenverksv. 10
598 70 STOREBRO


Elofssons Motor AB
Idrottsplatsv. 4
598 70 STOREBRO

Annons:

Begagnade fälgar i Storebro

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Storebro. För att ta reda på vilka däckföretag i Storebro som eventuellt säljer begagnade fälgar i Storebro rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Storebro

I Storebro fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Storebro.

Storebro är en tätort i Vimmerby kommun i Kalmar län. Orten ligger vid Stångån. Storebro är hemort för båttillverkaren Storebro Bruks AB. I Storebro finns Visans skepp, en skeppssättning som uppfördes under 1980-talet som en hyllning till den svenska visan. Storebro kyrka byggdes 1969.

Yta: 141,71 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan du också läsa mer om Storebro om du vill veta mer om Storebro som inte handlar om fälgar.

I Storebro fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Storebro som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: