Fälgar i Trekanten

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Trekanten - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Trekanten. Om du befinner dig i eller i närheten av Trekanten och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Trekanten. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Trekanten.
Annons:

Fälgar i Trekanten

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Trekanten.

Trekantens Däckservice
Nygrantorp 140
388 98 Trekanten

Annons:

Begagnade fälgar i Trekanten

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Trekanten. För att ta reda på vilka däckföretag i Trekanten som eventuellt säljer begagnade fälgar i Trekanten rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Trekanten

I Trekanten fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du också läsa mer om Trekanten om du vill veta mer om Trekanten som inte handlar om fälgar.

I Trekanten fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Trekanten som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: