Fälgar i Virserum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Virserum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Virserum. Om du befinner dig i eller i närheten av Virserum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Virserum. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Virserum.
Annons:

Fälgar i Virserum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Virserum.

Hultsfreds bildemontering
Venskögle 7
570 80 VIRSERUM


Åkes Bil O Plåt
Rödmossav. 46
570 80 VIRSERUM

Annons:

Begagnade fälgar i Virserum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Virserum. För att ta reda på vilka däckföretag i Virserum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Virserum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Virserum

I Virserum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du också läsa mer om Virserum om du vill veta mer om Virserum som inte handlar om fälgar.

I Virserum fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Virserum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kalmar.
Annons: