Fälgar i Älmhult

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Älmhult - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Älmhult. Om du befinner dig i eller i närheten av Älmhult och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Älmhult. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Älmhult.
Annons:

Fälgar i Älmhult

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Älmhult.

First Stop Älmhult
S. Ringv. 111
343 34 älmhult


AP Däckservice
S. Ringv. 111
343 34 älmhult


Mekonomen Bilverkstad Älmhult
Skånev. 18
343 34 älmhult


L & P Autoteknik AB
Skånev. 24
343 34 älmhult


Fordonsteknik AB
Skånev. 24
343 34 älmhult


Däckia
G. Slätthultsv. 3
343 34 älmhult


Kronobergs Bilaffär, AB
S. Ringv. 2
343 34 älmhult

Annons:

Begagnade fälgar i Älmhult

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Älmhult. För att ta reda på vilka däckföretag i Älmhult som eventuellt säljer begagnade fälgar i Älmhult rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Älmhult

I Älmhult fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du också läsa mer om Älmhult om du vill veta mer om Älmhult som inte handlar om fälgar.

I Älmhult fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Älmhult som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: