Fälgar i Åseda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åseda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åseda. Om du befinner dig i eller i närheten av Åseda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åseda. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åseda.
Annons:

Fälgar i Åseda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åseda.

Däckteam
Lillg. 12
364 31 åseda


Åseda Gummiverkstad
Lillg. 12
364 31 åseda

Annons:

Begagnade fälgar i Åseda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åseda. För att ta reda på vilka däckföretag i Åseda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åseda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åseda

I Åseda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åseda.

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åseda om du vill veta mer om Åseda som inte handlar om fälgar.

I Åseda fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åseda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: