Fälgar i Hovmantorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hovmantorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hovmantorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Hovmantorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hovmantorp. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hovmantorp.
Annons:

Fälgar i Hovmantorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hovmantorp.

Hovmantorps Bildemontering
Magasinsgatan
360 51 HOVMANTORP


Trimgrossisten i Hovmantorp AB
Fabriksg. 7
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Hovmantorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hovmantorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Hovmantorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hovmantorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hovmantorp

I Hovmantorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hovmantorp om du vill veta mer om Hovmantorp som inte handlar om fälgar.

I Hovmantorp fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hovmantorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: