Fälgar i Ingelstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ingelstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ingelstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Ingelstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ingelstad. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ingelstad.
Annons:

Fälgar i Ingelstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ingelstad.

Speedpart Sweden AB
Riksv. 26
360 44 Ingelstad

Annons:

Begagnade fälgar i Ingelstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ingelstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Ingelstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ingelstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ingelstad om du vill veta mer om Ingelstad som inte handlar om fälgar.

I Ingelstad fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ingelstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: