Fälgar i Lagan

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lagan - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lagan. Om du befinner dig i eller i närheten av Lagan och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lagan. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lagan.
Annons:

Fälgar i Lagan

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lagan.

L B Bil AB
Västerg. 30
341 50 Lagan


Svenska Xyz Racing AB
Södergårdsv. 26
341 51 LAGAN

Annons:

Begagnade fälgar i Lagan

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lagan. För att ta reda på vilka däckföretag i Lagan som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lagan rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lagan

I Lagan fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lagan om du vill veta mer om Lagan som inte handlar om fälgar.

I Lagan fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lagan som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: