Fälgar i Lenhovda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lenhovda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lenhovda. Om du befinner dig i eller i närheten av Lenhovda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lenhovda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lenhovda.
Annons:

Fälgar i Lenhovda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lenhovda.

Lenhovda Bilreparationer AB
Larmg. 1
360 73 Lenhovda

Annons:

Begagnade fälgar i Lenhovda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lenhovda. För att ta reda på vilka däckföretag i Lenhovda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lenhovda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lenhovda om du vill veta mer om Lenhovda som inte handlar om fälgar.

I Lenhovda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lenhovda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: