Fälgar i Linneryd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Linneryd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Linneryd. Om du befinner dig i eller i närheten av Linneryd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Linneryd. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Linneryd.
Annons:

Fälgar i Linneryd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Linneryd.

Hjulhuset
Furuv. 4 F
360 24 Linneryd

Annons:

Begagnade fälgar i Linneryd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Linneryd. För att ta reda på vilka däckföretag i Linneryd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Linneryd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Linneryd

I Linneryd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Linneryd.

Linneryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Linneryds socken. Här finns Linneryds kyrka, ett badhus och ett bibliotek. Strax öster om Linneryds samhälle och ligger Ljuva mons naturreservat som i öster och väster begränsas av Rolsmosjön och Linnerydssjön.

Yta: 120,10 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Här kan du också läsa mer om Linneryd om du vill veta mer om Linneryd som inte handlar om fälgar.

I Linneryd fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Linneryd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: