Fälgar i Rydaholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rydaholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rydaholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Rydaholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rydaholm. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rydaholm.
Annons:

Fälgar i Rydaholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rydaholm.

Rydaholms Däckservice
Ängsg. 6
330 17 Rydaholm

Annons:

Begagnade fälgar i Rydaholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rydaholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Rydaholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rydaholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rydaholm

I Rydaholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rydaholm.

Rydaholm är den största tätorten utöver Värnamo i Värnamo kommun och är en kyrkby i Rydaholms socken i Jönköpings län. Rydaholm har en symbol som kallas för Rydaholmsanen. I Rydaholm finns det ett industriområde med de två företagen PLS (truck bodies) och Rydaholms trä (RTAB).

Yta: 149,05 hektar
Invånarantal: 1474, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rydaholm om du vill veta mer om Rydaholm som inte handlar om fälgar.

I Rydaholm fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rydaholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: