Fälgar i Vislanda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vislanda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vislanda. Om du befinner dig i eller i närheten av Vislanda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vislanda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vislanda.
Annons:

Fälgar i Vislanda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vislanda.

Vislanda Bilservice AB
Husebyvägen
342 51 VISLANDA

Annons:

Begagnade fälgar i Vislanda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vislanda. För att ta reda på vilka däckföretag i Vislanda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vislanda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vislanda

I Vislanda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vislanda.

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vislanda om du vill veta mer om Vislanda som inte handlar om fälgar.

I Vislanda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vislanda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Kronoberg.
Annons: