Fälgar i Älvsbyn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Älvsbyn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Älvsbyn. Om du befinner dig i eller i närheten av Älvsbyn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Älvsbyn. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Älvsbyn.
Annons:

Fälgar i Älvsbyn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Älvsbyn.

Däckteam
Lulev. 4
942 34 ÄLVSBYN


Mobilteknik Heden AB
Kvarnv. 2
942 92 ÄLVSBYN


Sundqvist Däckservice
Hedmansv. 2
942 33 älvsbyn


Älvsby Däck o. Olja AB
Lulev. 4
942 34 ÄLVSBYN


Mekonomen Bilverkstad
Nygrensv. 9
942 33 älvsbyn

Annons:

Begagnade fälgar i Älvsbyn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Älvsbyn. För att ta reda på vilka däckföretag i Älvsbyn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Älvsbyn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Älvsbyn

I Älvsbyn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Älvsbyn.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du också läsa mer om Älvsbyn om du vill veta mer om Älvsbyn som inte handlar om fälgar.

I Älvsbyn fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Älvsbyn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: