Fälgar i Arvidsjaur

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Arvidsjaur - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Arvidsjaur. Om du befinner dig i eller i närheten av Arvidsjaur och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Arvidsjaur. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Arvidsjaur.
Annons:

Fälgar i Arvidsjaur

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Arvidsjaur.

Norrlands Bil Sverige AB
Storg. 68
933 33 Arvidsjaur


Däckteam
S. Strandv. 17
933 32 ARVIDSJAUR


Mellanströms Motor AB
Förrådsg. 1
933 31 Arvidsjaur


Gummicentralen AB
Järnvägsg. 40
933 31 Arvidsjaur

Annons:

Begagnade fälgar i Arvidsjaur

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Arvidsjaur. För att ta reda på vilka däckföretag i Arvidsjaur som eventuellt säljer begagnade fälgar i Arvidsjaur rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du också läsa mer om Arvidsjaur om du vill veta mer om Arvidsjaur som inte handlar om fälgar.

I Arvidsjaur fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Arvidsjaur som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: