Fälgar i Haparanda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Haparanda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Haparanda. Om du befinner dig i eller i närheten av Haparanda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Haparanda. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Haparanda.
Annons:

Fälgar i Haparanda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Haparanda.

KM Däckservice AB
N. Industriv. 13
953 34 Haparanda


First Stop Haparanda
N. Industriv. 13
953 34 Haparanda


NTT Däck AB
Vuonov. 10
953 92 Haparanda

Annons:

Begagnade fälgar i Haparanda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Haparanda. För att ta reda på vilka däckföretag i Haparanda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Haparanda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Haparanda

I Haparanda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du också läsa mer om Haparanda om du vill veta mer om Haparanda som inte handlar om fälgar.

I Haparanda fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Haparanda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: