Fälgar i Jokkmokk

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Jokkmokk - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Jokkmokk. Om du befinner dig i eller i närheten av Jokkmokk och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Jokkmokk. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Jokkmokk.
Annons:

Fälgar i Jokkmokk

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Jokkmokk.

Däckia
Stockg. 33
962 31 Jokkmokk


Däck O Tillbehör, HB
Wolfsg. 1
962 32 JOKKMOKK

Annons:

Begagnade fälgar i Jokkmokk

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Jokkmokk. För att ta reda på vilka däckföretag i Jokkmokk som eventuellt säljer begagnade fälgar i Jokkmokk rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jokkmokk om du vill veta mer om Jokkmokk som inte handlar om fälgar.

I Jokkmokk fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Jokkmokk som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: