Fälgar i Lappträsk

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lappträsk - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lappträsk. Om du befinner dig i eller i närheten av Lappträsk och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lappträsk. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lappträsk.
Annons:

Fälgar i Lappträsk

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lappträsk.

Pf-Racing
Anttila 19
952 96 LAPPTRÄSK

Annons:

Begagnade fälgar i Lappträsk

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lappträsk. För att ta reda på vilka däckföretag i Lappträsk som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lappträsk rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lappträsk

I Lappträsk fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lappträsk.

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Här kan du också läsa mer om Lappträsk om du vill veta mer om Lappträsk som inte handlar om fälgar.

I Lappträsk fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lappträsk som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: