Fälgar i Öjebyn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Öjebyn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Öjebyn. Om du befinner dig i eller i närheten av Öjebyn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Öjebyn. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Öjebyn.
Annons:

Fälgar i Öjebyn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Öjebyn.

Nordiska Bil AB
Turbov. 1
943 32 öjebyn


Meca Sweden AB
Hammarvägen 12
943 36 öjebyn


Öjebyns Bilservice AB
Rågrindsv. 1
943 32 öjebyn

Annons:

Begagnade fälgar i Öjebyn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Öjebyn. För att ta reda på vilka däckföretag i Öjebyn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Öjebyn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du också läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer om Öjebyn som inte handlar om fälgar.

I Öjebyn fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Öjebyn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: