Fälgar i Överkalix

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Överkalix - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Överkalix. Om du befinner dig i eller i närheten av Överkalix och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Överkalix. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Överkalix.
Annons:

Fälgar i Överkalix

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Överkalix.

Däckteam
Bagarv. 25
956 32 överkalix


OKQ8 Verkstad
Storg. 34
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Begagnade fälgar i Överkalix

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Överkalix. För att ta reda på vilka däckföretag i Överkalix som eventuellt säljer begagnade fälgar i Överkalix rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Överkalix

I Överkalix fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du också läsa mer om Överkalix om du vill veta mer om Överkalix som inte handlar om fälgar.

I Överkalix fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Överkalix som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: