Fälgar i Övertorneå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Övertorneå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Övertorneå. Om du befinner dig i eller i närheten av Övertorneå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Övertorneå. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Övertorneå.
Annons:

Fälgar i Övertorneå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Övertorneå.

First Stop Övertorneå
Sockenv. 5
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Begagnade fälgar i Övertorneå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Övertorneå. För att ta reda på vilka däckföretag i Övertorneå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Övertorneå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du också läsa mer om Övertorneå om du vill veta mer om Övertorneå som inte handlar om fälgar.

I Övertorneå fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Övertorneå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: