Fälgar i Pajala

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Pajala - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Pajala. Om du befinner dig i eller i närheten av Pajala och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Pajala. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Pajala.
Annons:

Fälgar i Pajala

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Pajala.

Liminkas Bilservice
Soukolov. 27
984 32 PAJALA

Annons:

Begagnade fälgar i Pajala

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Pajala. För att ta reda på vilka däckföretag i Pajala som eventuellt säljer begagnade fälgar i Pajala rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Pajala

I Pajala fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du också läsa mer om Pajala om du vill veta mer om Pajala som inte handlar om fälgar.

I Pajala fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Pajala som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: