Fälgar i Vidsel

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vidsel - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vidsel. Om du befinner dig i eller i närheten av Vidsel och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vidsel. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vidsel.
Annons:

Fälgar i Vidsel

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vidsel.

A Sundqvist Bil & Däckservice AB
Ö. Vidselsv. 11
942 95 Vidsel

Annons:

Begagnade fälgar i Vidsel

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vidsel. För att ta reda på vilka däckföretag i Vidsel som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vidsel rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vidsel

I Vidsel fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vidsel.

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vidsel om du vill veta mer om Vidsel som inte handlar om fälgar.

I Vidsel fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vidsel som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Norrbotten.
Annons: