Fälgar i Zinkgruvan

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Zinkgruvan - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Zinkgruvan. Om du befinner dig i eller i närheten av Zinkgruvan och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Zinkgruvan. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Zinkgruvan.
Annons:

Fälgar i Zinkgruvan

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Zinkgruvan.

Stylingbutiken Sweden AB
Tybble 131
696 96 ZINKGRUVAN

Annons:

Begagnade fälgar i Zinkgruvan

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Zinkgruvan. För att ta reda på vilka däckföretag i Zinkgruvan som eventuellt säljer begagnade fälgar i Zinkgruvan rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Zinkgruvan

I Zinkgruvan fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Zinkgruvan.

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Här kan du också läsa mer om Zinkgruvan om du vill veta mer om Zinkgruvan som inte handlar om fälgar.

I Zinkgruvan fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Zinkgruvan som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: