Fälgar i Åsbro

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åsbro - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åsbro. Om du befinner dig i eller i närheten av Åsbro och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åsbro. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åsbro.
Annons:

Fälgar i Åsbro

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åsbro.

Bosse Bil I Åsbro AB
G. Riksv. 29
694 60 ÅSBRO

Annons:

Begagnade fälgar i Åsbro

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åsbro. För att ta reda på vilka däckföretag i Åsbro som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åsbro rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åsbro

I Åsbro fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åsbro.

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åsbro om du vill veta mer om Åsbro som inte handlar om fälgar.

I Åsbro fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åsbro som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: