Fälgar i Askersund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Askersund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Askersund. Om du befinner dig i eller i närheten av Askersund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Askersund. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Askersund.
Annons:

Fälgar i Askersund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Askersund.

Jonas Bil & Däckservice,Autoexperten, Euromaster
Parkg. 5
696 33 ASKERSUND


Euromaster
Parkg. 5
696 33 ASKERSUND


Hedströms Motor
Parkg. 3 A
696 33 ASKERSUND

Annons:

Begagnade fälgar i Askersund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Askersund. För att ta reda på vilka däckföretag i Askersund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Askersund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Askersund

I Askersund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du också läsa mer om Askersund om du vill veta mer om Askersund som inte handlar om fälgar.

I Askersund fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Askersund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: