Fälgar i Degerfors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Degerfors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Degerfors. Om du befinner dig i eller i närheten av Degerfors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Degerfors. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Degerfors.
Annons:

Fälgar i Degerfors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Degerfors.

Däckteam
Jonstorp 4
693 34 Degerfors


N-O Däck&Bilreparationer AB
Karlskogav. 35
693 30 Degerfors


Vianor
Karlskogav. 35
693 30 Degerfors

Annons:

Begagnade fälgar i Degerfors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Degerfors. För att ta reda på vilka däckföretag i Degerfors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Degerfors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Degerfors

I Degerfors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du också läsa mer om Degerfors om du vill veta mer om Degerfors som inte handlar om fälgar.

I Degerfors fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Degerfors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: