Fälgar i Fellingsbro

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fellingsbro - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fellingsbro. Om du befinner dig i eller i närheten av Fellingsbro och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fellingsbro. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fellingsbro.
Annons:

Fälgar i Fellingsbro

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fellingsbro.

Motorbolaget i Fellingsbro AB
Bergsv. 12
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Begagnade fälgar i Fellingsbro

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fellingsbro. För att ta reda på vilka däckföretag i Fellingsbro som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fellingsbro rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fellingsbro

I Fellingsbro fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fellingsbro.

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fellingsbro om du vill veta mer om Fellingsbro som inte handlar om fälgar.

I Fellingsbro fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fellingsbro som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: