Fälgar i Fjugesta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fjugesta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fjugesta. Om du befinner dig i eller i närheten av Fjugesta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fjugesta. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fjugesta.
Annons:

Fälgar i Fjugesta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fjugesta.

Nordiska Däck & Mekan Ek. För.
Smedjeg. 12
716 30 Fjugesta

Annons:

Begagnade fälgar i Fjugesta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fjugesta. För att ta reda på vilka däckföretag i Fjugesta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fjugesta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fjugesta om du vill veta mer om Fjugesta som inte handlar om fälgar.

I Fjugesta fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fjugesta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: