Fälgar i Frövi

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Frövi - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Frövi. Om du befinner dig i eller i närheten av Frövi och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Frövi. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Frövi.
Annons:

Fälgar i Frövi

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Frövi.

Hans Eriksson I Frövi AB
S. Bang. 9
718 30 FRÖVI


Fröviskroten AB
Tersmedens Väg
718 31 Frövi


Ronwill Speedshop AB
Lia Stråghagen 628
718 92 FRÖVI

Annons:

Begagnade fälgar i Frövi

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Frövi. För att ta reda på vilka däckföretag i Frövi som eventuellt säljer begagnade fälgar i Frövi rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Frövi

I Frövi fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du också läsa mer om Frövi om du vill veta mer om Frövi som inte handlar om fälgar.

I Frövi fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Frövi som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: