Fälgar i Hällefors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hällefors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hällefors. Om du befinner dig i eller i närheten av Hällefors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hällefors. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hällefors.
Annons:

Fälgar i Hällefors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hällefors.

Törnbloms Vulk/Däckpartner
Köpmannav. 12
712 34 HÄLLEFORS

Annons:

Begagnade fälgar i Hällefors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hällefors. För att ta reda på vilka däckföretag i Hällefors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hällefors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hällefors

I Hällefors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hällefors om du vill veta mer om Hällefors som inte handlar om fälgar.

I Hällefors fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hällefors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: