Fälgar i Hallsberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hallsberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hallsberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Hallsberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hallsberg. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hallsberg.
Annons:

Fälgar i Hallsberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hallsberg.

Bildelsnetto i Hallsberg AB
Tegelgatan 1
694 32 Hallsberg


Hässlebergs Däck
Ö. Storg. 30 B
694 31 HALLSBERG


Tage Rejmes I Örebro Bilaktiebolag
Tegelg. 7
694 32 Hallsberg


Vianor
Kajsabacksv. 3
694 34 Hallsberg


Bloms Motor
Soldatv. 1
694 30 Hallsberg

Annons:

Begagnade fälgar i Hallsberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hallsberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Hallsberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hallsberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hallsberg om du vill veta mer om Hallsberg som inte handlar om fälgar.

I Hallsberg fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hallsberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: