Fälgar i Kopparberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kopparberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kopparberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Kopparberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kopparberg. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kopparberg.
Annons:

Fälgar i Kopparberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kopparberg.

Volvogaraget
Mossgruvan 507
714 91 KOPPARBERG


RvS Däck & Service
Lundav. 8
714 31 KOPPARBERG

Annons:

Begagnade fälgar i Kopparberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kopparberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Kopparberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kopparberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kopparberg om du vill veta mer om Kopparberg som inte handlar om fälgar.

I Kopparberg fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kopparberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: