Fälgar i Laxå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Laxå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Laxå. Om du befinner dig i eller i närheten av Laxå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Laxå. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Laxå.
Annons:

Fälgar i Laxå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Laxå.

R & S Bil AB
Industriv. 5
695 30 Laxå

Annons:

Begagnade fälgar i Laxå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Laxå. För att ta reda på vilka däckföretag i Laxå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Laxå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Laxå

I Laxå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du också läsa mer om Laxå om du vill veta mer om Laxå som inte handlar om fälgar.

I Laxå fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Laxå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: