Fälgar i Nora

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Nora - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Nora. Om du befinner dig i eller i närheten av Nora och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Nora. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Nora.
Annons:

Fälgar i Nora

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Nora.

L J:s Bilrenovering i Nora AB
Skarpskyttevägen 8
713 32 Nora


Däckverkstan
Industriv. 1
713 30 Nora


Ledin Bil AB
Nytorpsvägen 11
713 32 Nora

Annons:

Begagnade fälgar i Nora

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Nora. För att ta reda på vilka däckföretag i Nora som eventuellt säljer begagnade fälgar i Nora rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Nora

I Nora fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du också läsa mer om Nora om du vill veta mer om Nora som inte handlar om fälgar.

I Nora fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Nora som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: